Huisgemaakte Hüttenkäse

Neem een fles boeren karnemelk en laat dit 24 uur uitlekken in een kaasdoek. Doe er wat kruiden door die je lekker vindt, peterselie, bieslook, basilicum, wat knoflook, beetje zout en peper en een klein beetje honing. Lekker op een geroosterde bruine boterham met een paar plakjes komkommer. Smakelijk.

hut

Advertenties

Over dokajunk

Fotografie, recepten, gedichten, lp's aan de muur

Geplaatst op september 28, 2013, in Eten en drinken en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: